Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogorvos:D

2010.04.22

Na ez egy nagyon jó nap volt. Az összesnek így kéne eltelnie...:D Első óra meg volt tartva, még mindig nem értem a matekot, de m1. Utána már készültem lelkileg a kémiára, be is csöngettek, egyszercsak megjelenik a tanár kabátban, készüljetek megyünk fogorvoshoz....olyan jó h elfelejtette mondani Kriszta néni... na m1 ott elment a második és a harmadik óra. Visszaértünk angol végére, ahol nem csináltunk semmit, majd mibel a hatodik óránk elmaradt, és nem volt ott a nyelvtan tanár, megkértük a igazgatót, hogy ne legyen megtartva az ötödik óra(ami ugye a nyelvtan lett volna) és belement. Szal ma meg volt tartva kemény másfél óra:D Utána meg maradtunk h korepetáljam a többieket matekból, amit én sem értek..., na m1 de végül csak beszélgettünk.

A fogorvosnál meg tudtam már az elején, hogy ki fogják tépni a mozgós fogam, ami még tej fogxDDDD(volt), utána meg kimentem és mondtam, hogy kivették, Tomiék meg elkezdtek rajtam röhögni, hát mér szinte magamra sem veszem, de holnap ugye go töriversenyre(ami miatt qrvára izgulok)és ott megkérdezem tőle, hogy mi a franc baja van velem...:@ na m1 majd holnap...és ráadásul kb 15 nap van vissza a gazdaságtan szintvizsgához....és wááááááá....

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bátor vagy

(Judit, 2010.04.24 12:32)

Jajj szivem milyen kis bátor vagy:D Én ott haltam volna meg még ha tejfogat is húznak dx és kiváncsi vagyok Tomi bajára dx hajrá a gazdi szintvizsgához :D ügyes leszel :D(L)(L)(L)

:))))))))))))))))))

(Dorothy, 2010.04.23 17:16)

köszönöööm:D amugy nem fájtxD(L)ment...kbxD

(L)

(^^Riaa^^, 2010.04.23 07:18)

ÍÍ, az fájhatott. NAgyonnnn sok sikert a töriversenyhez, én tudom h ügyes leszel, ahogy nekem is mondtad, csak pozitívan :D:D! A gazdivizsga is menni fog, én tudom :D :P!!!! Szeriiiiíííí(L)