Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ennyi vagyok

2010.06.19

Egészen pontosen SEMMI. Az mindenkinek ismerős( akinek van testvéte), hogy a testvérek versenyeznek egymással, legalábbis a kisebb mindig felül akarja múlni a nagyobbat. De miért? Hogy aztán úgy érezze magát mint én most? Semmi értelme küzdeni. Az idősebb testvérek mindig elöttünk vannak.

  Egyetlen egy dologban voltam eddig előrébb mint ő. Az pedig a tanulás. De most...Egyszerűen lehetetlen ami most történt. Ilyen a mesében nincsen komolyan mondom. A bátyám most 20éves. Az UMSZKI-ba azaz, az Újpesti Műszaki Szakközépiskolta- és Szakiskolába jár. Ami az egyik legjobb egész Budapesten. Ezzel ellentétben, én a VISZKI-be azaz, a Varga István Kereskedelmi és Közgazdasági Szakiskola- és Szakközépiskolába járok. Ez kb a harmadik leggyengép iskola egész Budapesten. Nem ide akartam jönni. Sose akartam Közgazdász lenni. SOSE. Ellenben ő mindig is gépész akart lenni és most már az is. Ennek 2 oka is van az egyik, hogy ugye a legjobb suliba járt, a másik pedig, hogy most éretségizett.

  Nem akarom lehúzni a dolgot, de megkérdeztem, kb két nappal az éretségi elött, hogy ki zenésítette meg a Himnuszt, amire csak azt mondta, hogy nem tudja. Megkérdezte ki erre én örömmel válaszoltam "Illyés Gyula." És teljes nyugalommal kezde el beleírni a tételébe. Konkrétan körberöhögtük...De ma (2010. 06. 19.) Szabó Dáneil magyar nyelv és irodalom tantárgyból dicséretben részesült. És ez mégis hogy lehet??????????????????????????????????????????????????????????????????????

Az összes tételt max háromszor olvasta el minden tantárgyból. És mégis, ilyen jól sikerült neki. Miért? Hogyan? És miért van az, hogy az ÉN dolgaimról és eredményeimről kevesebb mint 2 mp alatt elfeledkeznek, de az édes bátyám dolgairól órákat beszélnek? (Bocsi ha néha valahol rímek vannak, de ma elolvastam a Tartuffe-t) És hihetetlen. Nem tanult rá semmit és mégis ilyen eredményt ért el. Én éjt nappalá téve fogok tanulni és fele ilyen jó sem lesz.

Eredményei: tesi 4, matek 3, töri 5, magyar 4, angol 4

UI.: Apám tegnap végig azzal cseszegetett, hogy csak négyes lettem töriből, mintha nem lenne alapból is qrva szar érzés:S

Jöhetnek a komik...már előre félek (Ja és annak a Bendegúznak vagy kia fasznak üzenném, hogy alap, hogy nem én írtam a "Hülye lányok"- at vagy mit, mert én- veled ellentétben, te analfabéta faszkalap- szóval én tudom, hogy a Juditot 1 és ismétlem 1 t-vel írják. A többieknek meg csak, hogy próbálkozzanak olyan álnevet kitalálni ami álcáz...köszönöm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ezt meg Dórinak

(Bodorl->by Razor:D, 2010.06.21 20:41)

"Egészen pontosen SEMMI"..hát sztem ez qvára nem így van okos vagy 4es 5-ösökkel csinos...stb nem tudom hogy minek húzod le magad!!!
Sztem baromság..ami tesódat illeti csak szerencséje van ne irigykedj rá!
Az ilyen szerencse dolgok se húzzák sokáig
Tudod semmi se tart örökké és ez mindenre igaz!:D

Néha vannak igazságtalanságok!

(Bodorl->by Razor:D, 2010.06.21 20:37)

Igazából én se büszkélkedthetek a töri 4es vizsgámmal ahhoz képest,hogy azt hittem hogy csütörtökön vizsgázunk de a gazdaságisokat valamiért szerdára tették-.- én is 2x-3x olvashattam át
10 percet kelett vna beszélni egy tételről-> hála a kávénak:P 15 percet besz de szófosásszerűen de úgy hogy a töri tanárom meg a két oszt társam is bent volt (miattam-.-) dőltek a röhögéstől, és ez semmi aki "halálra" tanulta magát, az ilyen piros fejjel jött ki h 2es 3-mas mondom akk velem mi lesz(:P):O de 4 es lett :D szval ilyen az élet!:D

:))))))))))))))))))

(Dorothy, 2010.06.20 09:50)

Köszi mindketőtöknek(L):)

(L)

(^^Riaa^^, 2010.06.19 12:31)

Méghogy semmi hagyjuk, már.!!! Attól h négyeslettél töriből tudhatsz sokkal és tudsz is sokkal többet mint az a ki 5ös lett. Az csak egy jegy! És tudom h sajna sulikba az a fontos de jövőre jobb lesz és kész. Ez még sehova se számít be a tovább tanulásba!!! Szeretünk. Így ahogy vagy!!! (L)(L)

:))))))))))))))))))

(Dorothy, 2010.06.19 01:18)

Igen igen...csillog a műveltsége...a tudatlanok egén...de mostmár ezt is tudja. holnap majd talán rájön h a játszikot sem 2 c-vel kell írni!

:D:D:@

(Judit, 2010.06.19 01:11)

Hát szívem nem csak a bátyókkal van így az ember... az öccsökkel is így van... dehát legalább már tudod,hogy sok midneben igen is jóó vagy mert én elmondtam neked :) és mi Riával így szeretünk ahogy vagy :) és igen is több vagy mint a semmi :):) sokkal de sokkal több :)(L) mert mi nagyon nagyon szeretünk :)(L)
A bátyádról meg annyit, hogy szánalom... dicséret a semmiért... ha valaki dicséretet kap akkor legalább a Magyar Himnuszt tudná, hogy ki zenésítette meg... xD még jó hogy kinevettétek... :)
Am fogalmam nincs ki az a Bendegúz... xD de róla is meglátszik, hogy sokat olvas,és művelt egyéniség... :P xD